Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/oktober20/domains/info-garage.info/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Van start(kabel) in je garage - Info Garage

De beste stuurlui staan niet aan wal maar in jouw werkplaats. Althans, degenen die daadwerkelijk autosturen en andere onderdelen op hun plek en werkende weten te krijgen.

 

Heb je eindelijk een garage of andere werkplaats voor jezelf om heerlijk aan auto’s te sleutelen? Super, we zijn hartstikke blij voor je! Dat is natuurlijk een hele leuke hobby maar kan ook flink wat opleveren zodra je betaalde klanten weet te werven. Helemaal wanneer je verstand hebt van specifieke merken en modellen en op die manier een hele specifieke doelgroep weet aan te boren. Voor specialistische kennis komt men van heinde en verre, let maar op! Beurzen die zich voornamelijk richten op wagens waar jouw expertise ligt zijn de perfecte plekken om meer aandacht voor jouw zaak te krijgen.

 

Maar dan moet je ze ook wat te bieden hebben. Je garage moet een toonbeeld van vakmanschap zijn en je wilt uiteraard niets te wensen over hebben. Natuurlijk weet jij zelf het beste wat je allemaal nodig hebt om volledig uit de voeten te kunnen, maar we stellen toch even een lijstje voor je op om bepaalde mogelijkheden uit te lichten.

Werkbank

Om bepaalde kleine reparaties aan losgekoppelde onderdelen uit te voeren zul je een efficiënte werkbank nodig hebben. Natuurlijk is niet zomaar ieder model geschikt voor jou. Je zult eerst moeten meten hoeveel ruimte je hebt om zo’n meubel kwijt te kunnen en hij dient uiteraard geschikt te zijn voor de werkzaamheden die jij regelmatig uitvoert. Dat betekent voldoende ruimte en, indien nodig verstelbaarheid. Ook een bankschroef komt altijd van pas, net als extra ruimte om gereedschappen op te bergen. Dat kunnen lades zijn of wanden aan de achter- en zijkant. Eventueel zelfs een combinatie hiervan.

Gereedschap

Om het maar even over jouw voorraad aan tools te hebben, hoe groot is die? Houdt die nog te wensen over? En wat mis je precies? Heb je een beetje een systeem om ze allemaal overzichtelijk op te bergen?

 

Daar vuren we nogal wat vragen op je af. Maar dat moet ook, want het is belangrijk dat je weet waar je welk stuk gereedschap kunt vinden, zonder er al te veel bij na te denken. En alles snel weer netjes op kunnen bergen is minstens zo belangrijk. Zeker omdat je niet constant door al dat spul omringd wilt worden terwijl je aan het werk bent.

 

Dat hoeft gelukkig ook niet met een uitgebreide gereedschapskist. Eigenlijk zou je daar beter kast van kunnen maken, want het is een groot metalen blok vol met lades. Hierin zit al een vorm voor ieder onderdeel dat erin hoort, zodat vinden en opbergen een peulenschil wordt. Je kunt deze zowel leeg als gevuld bestellen. Heb je liever een mobiel exemplaar? Kies dan een kist met handige wieltjes eronder, zodat je die door heel je werkplaats heen kunt gebruiken!

Onderdelen

Hier zul jij meer verstand van hebben dan wij, aangezien jij weet wat je precies nodig hebt om je garage te runnen. Zeker voor voertuigen die niet meer gemaakt worden is het heel erg lastig om de juiste auto onderdelen te vinden. Houd altijd in een catalogus bij wat de waarde van zo’n component is, zodat je nooit bedrogen kunt worden. Kom je een deal tegen die te mooi lijkt om waar te zijn? Dan is dat waarschijnlijk ook zo. Mocht je het echt zeker willen weten, kies dan indien mogelijk voor ophalen bij de verkoper in plaats van verzending. In het geval van grote en zware onderdelen zal dat meestal ook wel moeten, natuurlijk.

 

Heel veel plezier en succes met jouw droomprojecten!

remblokken