Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/oktober20/domains/info-garage.info/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Wanneer komt Ferrari weer met een nieuwe hypercar? - Info Garage

Ferrari…..een merk dat tot de verbeelding spreekt en een merk dat wereldwijd door vele autoliefhebbers wordt aanbeden. Rij je in een Ferrari, dan weet je jezelf verzekerd van alle aandacht. Realiseer je hier wel altijd bij dat het de sportwagen zelf is die in de spotlights staat en jij slechts een kleine bijrol vertolkt. Van Ferrari ’s kunnen er eigenlijk niet genoeg rondrijden. Hoewel, misschien moeten we deze uitspraak iets nuanceren, want een overvloed van deze rode bolides op de weg wordt waarschijnlijk al snel eentonig en saai.

Misschien is dit wel één van de redenen waarom de Italiaanse autofabrikant niet het ene na het andere model de fabriek uit laat rollen. Het automerk is altijd omgeven met een bepaalde mystiek en een mate van exclusiviteit. Je moet niet uitzien naar de lancering van een nieuw topmodel van het merk, maar je moet ernaar verlangen, ernaar smachten. En als het moment dan daar is, dan kent je blijdschap geen grenzen en lijkt het alsof een droom in vervulling gaat.

Tip: https://easyimport.nl/

De marketingafdeling van Ferrari weet de spanning omtrent nieuwe modellen als geen ander op te voeren en de uiteindelijke onthulling is voor de echte diehard fan vaak zelfs een emotionele gebeurtenis.

Het meest recente model, de LaFerrari, is inmiddels uitverkocht. Het laatste exemplaar rolde ruim een half jaar geleden van de band.

De logische vraag die dan ook gesteld werd aan de topman van Ferrari, Michael Leiters, was wanneer we de opvolger van de LaFerrari kunnen verwachten. Een concreet antwoord op deze vraag kon of wilde Leiters niet geven. Wel lichtte hij een klein tipje van de sluier op. Zo meldde hij dat het nieuwe model ergens tussen 2020 en 2022 vermoedelijk het daglicht zal zien. Ook over de koers met betrekking tot nieuwe modellen hulde Leiters zich in nevelen.

 

Uitgelicht: https://easyimport.nl/bpm-berekenen-aangifte/

 

Een nieuw topmodel boordevol techniek uit de Formule 1 Ferrari lijkt niet voor de hand te liggen.

Kortom, op korte termijn zullen er geen nieuwe modellen gelanceerd worden. Nagelbijtend kijken we dan ook uit naar de toekomst. Laten we hopen dat de tijd, zoals zoveel mensen zeggen, inderdaad om vliegt.