Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/oktober20/domains/info-garage.info/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Fix je band met een banden reparatie spray - Info Garage

Je kunt banden reparatie spray eenvoudig gebruiken om lekke banden tijdelijk te repareren. Het enige dat je hoeft te doen is de Banden reparatie spray op je fiets ventiel aan te brengen. Natuurlijk moet je wel eerst zorgen dat het spijkertje, steentje of stukje glas dat het lek heeft veroorzaakt uit je band is verwijderd. De banden met reparatiespray repareren is zo gemakkelijk omdat de schuim in de spuitbus automatisch het lek dicht én je band weer oppompt. Je hoeft zelfs niet te wachten met rijden, want hoe sneller je gaat rijden, hoe beter het schuim zich door je band verspreidt! Voor grote gaten of een flinke scheur in je band, kun je de banden niet met reparatie spray repareren. In een dergelijk geval is het wijs om de band in zijn geheel te vervangen.

 

Is er alleen bandenreparatie spray voor de fiets?

Je kunt ook de banden reparatie spray voor je scooter gebruiken. De banden reparatie spray fixt je auto banden zelfs! Het maakt dus niet uit welk vervoersmiddel je gebruikt. Door een spuitbus met je mee te nemen kun je altijd en overal je banden met de reparatie spray behandelen. Of je nu een ritje gaat maken met je mountainbike, racefiets, bromfiets, crossmotor, chopper, auto of bestelbus, je banden kunnen met reparatie spray worden gerepareerd als dit nodig is. Bespaar je het drama van de auto omhoog krikken, de bouten losdraaien, de reserveband uit de kofferbak halen en die er weer op monteren. Door eenvoudig gebruik te maken van de banden reparatie spray los je het probleem in een oogwenk op. 

 

Gebruik wel de juiste banden reparatie spray

Let op dat je niet zomaar bandenreparatie spray bij een goedkope winkel koopt. Gebruik alleen spray van hoge kwaliteit. Lees de banden reparatie spray ervaringen van mensen die het product succesvol hebben gebruikt en raak overtuigd van de enorme waarde van spuitbus in de kofferbak of fietstas. Je fietstocht wordt weer leuk en zorgeloos, want het gevaar van een lekke band kan geen roet meer in het eten gooien. Rijd je over een spijkertje en hoor je dat vervelende sissende geluid? Dan stap je gewoon even af om de spuitbus met het snel werkende schuim zijn werk te laten doen. Binnen één minuut zit je alweer op je zadel en kun je onverstoord verder rijden. 

 

Het is zo gepiept

Wanneer je het spijkertje of steentje dat het lek veroorzaakte hebt verwijderd, schud je de spuitbus goed. Is het koud weer en is de temperatuur van de werkzame vloeistof vermoedelijk onder de 3 graden Celsius? Warm dan met je handen even de spuitbus op. Plaats de spuitbus op het ventiel van je lekke band en trek de beschermkap van de drukknop los. Houd de spuitbus rechtop en blijf door spuiten tot de band gevoelsmatig op spanning is. Stap direct op je fiets of start meteen je motor. Wanneer je zo snel mogelijk begint te rijden, verspreidt de vloeistof zich sneller en beter door je band. Zodra het schuim dan is gestold kun je onbezorgd verder fietsen. Rijd wel even langs een benzinestation of een andere plaats waar je de band op de juiste manier op spanning kunt brengen.